Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι γεγονός και είναι online!

Το fotorama σας ενημερώνει ότι το ηλεκτρονικό του κατάστημα ξεκίνησε την λειτουργία του μέσα από το www.fotorama-milos.gr και ενσωματώνει μια σειρά από καινοτομίες για να κάνει τις αγορές άνετες, εύκολες και πάντα με ασφάλεια.

Μπείτε τώρα να κάνετε τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές!

Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται από το κατάστημά μας και επίσης,

Δημιουργία και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, δώρα διαφημιστικά για επιχειρήσεις, (ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια, κ.α.), κορνίζες, άλμπουμ, δωράκια, κούπες, μπλουζάκια, τσάντες, καπέλα, λούτρινα ζωάκια, κ.α. με τυπωμένες φωτογραφίες που εσείς θα επιλέξετε και εμείς θα επεξεργαστούμε προσθέτοντας και το κείμενο που θέλετε! (υπάρχει η δυνατότητα φωτομοντάζ 2 ή και περισσοτέρων φωτογραφιών και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.. αρκεί να μας το ζητήσετε!)

Παράλληλα, λειτουργεί ειδικό τμήμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, που απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να στείλετε ηλεκτρονικά από τον υπολογιστή ή το κινητό σαςτ ις φωτογραφίες σας και να τυπωθούν σε επαγγελματικό χαρτί!

Η διαδικασία αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλή και ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα. Παρέχεται ακόμα η δυνατότητα πληρωμής είτε με αντικαταβολή είτε και με πιστωτική κάρτα. Η παραγγελίας σας φτάνει σ’ εμάς άμεσα και με ασφάλεια και η παράδοση γίνεται στο χώρο που επιθυμείτε. Μπορείτε όμως να παραλάβετε κι από το φυσικό κατάστημα μας στον Τριοβάσαλο Μήλου.

Το fotorama σας εγγυάται σταθερά κορυφαία ασφάλεια συναλλαγών που εξασφαλίζεται με τη χρήση των τελευταίων διεθνών προτύπων και τη σφραγίδα εγγύηση της GeoTrust με Secure 256 Bit SSL.

Οι ηλεκτρονικές αγορές στο www.fotorama-milos.gr περιμένουν όλους τους απαιτητικούς και ενημερωμένους καταναλωτές για να τους προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση! Διαδώστε το !!